Bereikbaarheid, vakanties en waarneming

Als de behandeling eenmaal gestart is, geldt het volgende:

's Avonds en in het weekend is de praktijk gesloten. Op woensdag en vrijdag vinden er geen afspraken plaats. Ook in de schoolvakanties worden er in principe geen afspraken gepland.

U kunt elke werkdag tijdens kantooruren contact opnemen, hoewel ik u niet altijd direct te woord kan staan. Tussen 17.00-17.30 uur op de maandag, dinsdag en donderdag maakt u de meeste kans om mij direct te bereiken. Maar als u een voicemail inspreekt zal ik u zo snel mogelijk terugbellen. Ook e-mailen is een optie. Ik zal zoveel mogelijk beveiligd (terug)mailen i.v.m. de privacy-gevoeligheid. Dit gebeurt via Zivver.

Buiten de reguliere tijden (kantooruren) kunt u er voor kiezen om contact op te nemen met uw huisarts of met de dokterspost. Dit laatste geldt vooral als u in een crisissituatie verkeert. Het telefoonnummer van de doktersdienst in deze regio is 0252-240212. Zij kunnen dan met u overleggen wat op dat moment het handigst/verstandigst is.

Voor specifieke, behandelinhoudelijke vragen of zaken (geen crisis) wordt de praktijk tijdens vakanties waargenomen door ervaren, deskundige collega's-psychotherapeuten. U kunt dan op mijn voicemail vernemen wie dat op dat moment is en onder welk telefoonnummer zij bereikbaar is.

Ter informatie de vakantieperiodes:
Kerstvakantie: 22 december 2022 t/m 10 januari 2023; Voorjaarsvakantie: 18 t/m 26 februari 2023; Meivakantie: 22 april t/m mei 2023; Zomervakantie: 1-31 augustus.